HOSTING EN BACK-UPS

Alles voor een succesvolle start van uw website!

€15

PER MAAND

Uw website achter slot en grendel,
veilig en snel.

Online succes
Geen gedoe
Supersnel resultaat
Altijd veilig

HOSTING EN ONDERHOUD

Hosting betekent dat uw website via een server in verbinding staat met het internet. Uw website wordt gehost op een server, wat eigenlijk een gewone computer is die 24 uur per dag aan staat en aangesloten is op het internet. Wie uw domeinnaam intikt in een browser wordt automatisch naar de bestanden op de server geleid. Zo is uw website online te zien over de hele wereld.

Updates
Net als bij Windows komt ook WordPress regelmatig met updates. Sommige zijn cosmetisch (dan ziet het Dashboard er bijvoorbeeld leuker uit), sommige komen met handige, nieuwe functies, sommigen dekken weer ergens een veiligheidslek. Het uitvoeren van een update is dus altijd de beste optie.

Wij kunnen uw domeinnaam vastleggen, de hosting verzorgen en de website voorzien van de nieuwste updates. Dit bieden wij aan via een onderhoudscontract. Het is erg belangrijk om uw website te voorzien van de meest recente updates.

€10

PER MAAND

Altijd een reservekopie van
uw website.

Opslag buiten de deur
Maandelijkse back-up
Altijd veilig
Geen verlies van gegevens

BACK-UPS

Met een back-up voorkomt u dat uw website verloren gaat.

Een back-up is een reservekopie van uw website, waarbij de gegevens worden opgeslagen voor het geval er iets misgaat met de website. Het kan tenslotte voorkomen dat bestanden per ongeluk worden gewist, beschadigd raken of dat de computer crasht of besmet raakt met een virus. Dit kan allemaal invloed hebben op de website, daarom is het erg belangrijk om dit te voorkomen.

De hoeveelheid schade die dit veroorzaakt is afhankelijk van de vraag hoe digitaal uw bedrijfsvoering is. U kunt de schade beperken door back-ups te laten maken, zodat verloren informatie weer teruggehaald kan worden. Wij raden u daarom aan de website te verzekeren van een veilige opslag. Wij kunnen voor u regelmatig back-ups maken om zo te voorkomen dat de gegevens en andere bestanden op uw website verloren gaan.

CONTACT OPNEMEN

Wanneer u interesse of vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen zo snel mogelijk op uw bericht te reageren.

Menno van Driest | Websites en Dtp

Websites & Dtp werkzaamheden vanuit de Alblasserwaard

KvK: 66562333
BTW: NL190134409B01

© 2017