NEEM CONTACT OP

Laten we kennismaken!

CONTACT OPNEMEN

Wanneer u interesse of vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen zo snel mogelijk op uw bericht te reageren.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

"Het was heel prettig om met Menno samen te werken. In een plezierige en ontspannen sfeer wordt van elkaar duidelijk hoe het project het beste kan worden aangepakt. Op basis van zijn ervaring geeft hij zinvolle tips. Onze wensen hebben we kenbaar gemaakt aan de hand van websites die ons aanspraken. Deze combinatie werkte erg goed. Nadat Menno de website heeft gebouwd hebben we letterlijk 2 kleine punten gewijzigd. Super!"

Robert Saunders
Eigenaar, Eye-Concept

"De samenwerking heb ik als erg prettig ervaren en zo ervaren wij dat nog steeds; men is doelgericht en meedenkend. De 'korte lijntjes' in communicatie op weg naar een mooi eindresultaat spreekt ons erg aan."

Peter Vlot
Eigenaar, De Ouwe Meulen

 

"We wisten wat we wilden, maar hoe? Dat was de grote vraag. Menno had de antwoorden en zette onze wensen om in een mooie, gebruiksvriendelijke website. We kunnen hem altijd bellen met vragen en hij lost problemen snel en adquaat op. Kortom: een fijne samenwerking!"

Marijke Verhoef
Het Kontakt Media

 

"Meedenkend met de klant, makkelijk en snel bereikbaar; Enthousiast en deskundig; Nauwgezet; Nieuwe ideeën, niet duur; Onlinespecialist."

Rick den Besten
Hoofdredacteur, Het Kontakt

 

Menno van Driest | Websites en Dtp

Websites & Dtp werkzaamheden vanuit de Alblasserwaard

KvK: 66562333
BTW: NL190134409B01

© 2017